Oficjalne forum klasy IIh
dobry forumowicz
Ok, numer gg Sofy to 3428636. Nie ma sie czego wstydzić Sofaa <LOL> . Mój nr gg to 590028 xD
Numery użytkowników (dotychczas podane):
1.Marulek ....... 3556309
2.Kołcz;) ....... 6934815
3.Saralicious_girlxD ....... 590028
4. Sofaa ....... 3428636
Inni użytkownicy forum podajcie też nr.gg o ile chcecie.
Pozdr.
zal.. -.-" qrwa mac mialo nie byc mojego nr .. >.< a potem jakies Nuuby do mnie pisza.. >.<
:)ojeju:)Mateuszek ale Ty wrażliwy człowiek jesteś...Nie ma co się przejmować że ktoś do Ciebie będzie pisałw razie czego istnieje coś takiego jak "zablokuj"
Spoko Luz;P
dobry forumowicz
OJJJJJJJJEEEJ Przepraszam Sofciu , że tak bardzo uraziłam twoje uczucia lecz pamietaj że istnieje w gg cos takiego jak przycisk ,,zablokuj" ( naprawdę - nie kłamię!).
Młodzik
Mój nr gg: 11446313
dobry forumowicz
mój nr to: 9419268
Ale nie wysyłajcie mi żadnych łańcuszków bo zablokuję
Sofciu a Ty się tak nie denerwuj
dobry forumowicz
Mateuszku:P
dobry forumowicz
Mateusz się na nas chyba obraził zresztą tak jak marek denerwują się powoli a my tylko udzielamy się na forum
chyba powinni się cieszyć że się tyle udzielamy na tym forum no nie??:)Chociaż wątpie że Mateusz w przeciwieństwie do Marka jest bardziej wyrozumiały i ma poczucie humoru;)
dobry forumowicz
właśnie bardzo trafne spostrzeżenie
dobry forumowicz
proszę bardzo:*
dobry forumowicz
ale gadajmy o numerach gg bo marek nam coś powie
dobry forumowicz
ja podałam:PP:PP
ja wiem Katarzyno że podałaś:)tylko zastanawiam się kto nie podał:Ppewni Ci którzy w ogóle nie wchodzą na forum i nie wiedzą że istnieje taki wątek jak "Numery gg"
dobry forumowicz
nom pewnie tak ale się udzielamy na tym forum hehe jesteśmy najlepsze:* BIBA Z ANNą ZA TO ZE JESTEśMY NAJLEPSZE
Hahaha.. xD Kaban jeszcze nie podał swojego gg.. Klaudia (chyba) xD i jeszcze ktoś ;S
dobry forumowicz
mi się zdaje że nie podadzą